Gå til hoved-indhold

Annoncering på Racingsalg.dk

Fremvis dine reklamer og ram din målgruppe på bedste vis med annoncering på Racingsalg.dk. 

Vi har gjort det endnu nemmere for både dig og din virksomhed at vise dine reklamer til en bred målgruppe af både bil- og motorsport interesserede. Vi dækker alt indenfor rally, banesport, motocross, gokart m.m.

Målgruppen hos Racingsalg.dk

Hos Racingsalg.dk har vi samlet en bred målgruppe af motorsports interesserede i alle aldre. Vi dækker hele Danmark og indsnævre gerne vores markedsføring meget præcist.

Vi bruger alle vores tilgængelige medier som vores hjemmeside, nyhedsbrev, og vores Facebook kanal når vi skal promovere jeres materiale.

Racingsalg.dk tilbyder

Hos Racingsalg.dk tilbyder vi bannerannocering på vores hjemmeside, Facebook og i vores nyhedsbreve. Vi tilbyder også afholdende af konkurrencer, produktanbefalinger, artikler om jeres materiale samt kan vi hjælpe jer med tilrettelægning og eksekvering af markedsføringsmateriale.

Hjælp til materiale

Hvis du eller din virksomhed ikke selv har mulighed for at producere materialet til at markedsføre jer digitalt med kan vi også i tæt dialog med dig udarbejde materialet for jer. Prisen for dette aftales individuelt efter behov for materiale. 

Hvis du ønsker at vide mere omkring annoncering på racingsalg.dk kan du sende en e-mail på info@webto.dk eller ringe til os på 71 99 48 40.
Vores telefon er åben i hverdage fra 08.00 til 16.00