Gå til hoved-indhold

Hvad er Racingsalg.dk?

Racingsalg.dk er en gratis handelsplads for hele motorsportens verden - Uanset om det er på to eller fire hjul så finder du det her. Hele siden er opbygget så det er nemt, hurtigt og enkelt for både sælger og køber at finde motorsports annoncer. 

Hos Racingsalg samler vi alt køb, salg og bytte indenfor rally, banesport, motocross, drift, gokart og alt andet motorsport et sted - Netop derfor kan du finde det hele til salg på vores marked så du ikke behøves at lede flere timer for at finde hvad du mangler.

Alle annoncer på Racingsalg.dk er gratis at oprette, og som standard vises din annonce i 4 uger medmindre du selv skjuler den. 

Vores mission hos Racingsalg er at vi samler hele motorsportens køb og salg et sted. Vores mål er at det skal være nemt at navigere og søge på annoncer her. Alle annoncer er oprettet i kategorier du kan sortere efter, samt kan du søge i fritekst søgning efter produkt navne eller beskrivelser for at finde netop det du mangler.

Hos Racingsalg kan du selv oprette en bruger helt gratis for at oprette gratis motorsports køb og salg annoncer. Du kan oprette en profil enten igennem din Facebook eller din e-mail adresse hvor du selv indtaster informationerne. På vores profil side kan du holde et overblik over dine annoncer, ændre profil indstillinger, skjule annoncer og vise dem igen. 

Opret en gratis annonce hos Racingsalg

Det er både nemt, hurtigt og enkelt at oprette dine gratis annoncer på Racingsalg.dk - Vores annoncer er 100% gebyr og omkostningsfrit både for dig som sælger, og for dine potentielle købere.

Du kan oprette en profil med din e-mail adresse eller Facebook profil, og på få minutter kan du oprette dine annoncer - både på computer, tablet og på farten med din mobiltelefon hvor du også kan ligge billeder direkte fra telefonens kamerarulle ind på annoncen.

Smartere, nemmere og hurtigere bliver det vist ikke.

Hvis du oplever problem med at oprette din annonce på Racingsalg kan du kontakte os på e-mail. 

Racingsalg.dk drives og ejes af Webto ApS

Webto er et digital bureau der siden 2012 har udviklet webløsninger til det danske erhversliv. Læs mere om Webto her