Gå til hoved-indhold

Spørgsmål og svar

Er det gratis at oprette en annonce?

Ja det er helt gratis at oprette en annonce hos Racingsalg.dk

Min annonce er ikke til salg længere, hvad gør jeg?

Hvis din annonce er solgt, logger du ind på din profil og under dine annoncer kan du trykke "Skjul" på annoncen, du har også mulighed for at slette annoncen hvis du ikke ønsker at se den mere. 

Hvordan fjerner jeg min annonce?

Du fjerner en annonce ved at vælge "Mine annoncer" under min profil i toppen af siden. Når du har gjort det kommer du ind på din profils side hvor du kan se alle dine annoncer, her kan du vælge at skjule eller slette din annonce.

Hvor kan jeg se mine annoncer jeg har oprettet?

Du kan se alle dine annoncer ved at klikke dig under "Mine annoncer" under min profil i toppen af siden.

Hvordan kan jeg ændre  min adgangskode?

Du kan under "Rediger profil" under min profil i toppen af side ændre din adgangskode. 

Jeg kan ikke oprette ny bruger - Hvad gør jeg?

Hvis din e-mail eller Facebook profil allerede er oprettet i vores system (Hvis du allerede har oprettet en bruger) så kan du ikke genbruge disse oplysninger. Hvis du oplever fejl bedes du kontakte support afdelingen for at få ændret eller slettet din e-mails tilknytning.

Jeg har fået ny e-mail-adresse. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har fået ny e-mail adresse kan du ændre den undrer siden "Rediger profil". 

Hvem kan oprette en annonce på Racingsalg.dk?

Alle kan oprette gratis motorsports annoncer hos Racingsalg.dk